Sierkussens op maat 

Stel in een paar stappen uw eigen sierkussens samen. Ontdek de opties en laat u verrassen.

Bank met sierkussens

Kussensopmaat.nl is dé specialist op het gebied van sierkussens.

Met onze sierkussens kunt de loungebank lekker opfleuren door gebruik te maken van leuke kleuren en motieven. De Sunproof Stripes en Berlin zijn hier erg geschikt voor. Maar ook het combineren van diverse kleuren stof in een effe kleur is leuk!

 

sierkussens

 Loungeset met sierkussens

Aangezien wij de sierkussens zelf in Nederland maken, bent u verzekerd van  uitstekende kwaliteit sierkussens. De tuinkussens worden vervaardigd van duurzame stoffen en hoogwaardig  schuimrubber.

Worden uw kussens vies, dan kunt u eenvoudig uw kussens onderhouden en schoonmaken. Al onze kussens kunt u eenvoudig wassen, aangezien standaard een goede rits heeft. Wilt u meer weten hoe eenvoudig het is om de kussens schoon te maken, bekijk dan het stappenplan kussens schoonmaken.

Onze stoffen zijn goed beschermd tegen weersinvloeden. Daarnaast kunnen de kussens ook tegen zeewater, olie, frisdrank en veel meer!

Ontwerp zelf jouw sierkussens

Naast een standaard sierkussen wil Kussen op Maat .nl sierkussens op maat aanbieden die u zelf kunt samenstellen. Online kunt u de prijs berekenen van de kussens op maat en u betaalt veilig en snel online.

De door uw zelf ontworpen kussens zullen perfect in en bij je loungeset passen, aangezien ze aan uw wensen voldoen!

U hebt keuze uit diverse all-weather stoffen, die leverbaar zijn in verschillende kleuren en trendy designs.

Heeft u iets bijzonders dat u niet in onze kussen ontwerper kunt maken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor maatwerk kussens.

tuinkussens
Advies voor de beste sierkussens voor buiten
Sierkussens 1
Kies het beste kussen type

Voor loungebanken en hoekbanken dieper dan 60 cm raden wij onze klanten meestal aan om strakke zitkussens te nemen met dikke rug plofkussens. Hierdoor hebt u een comfortabele zithouding.

Voor eetbanken en tuinbankjes raden wij strakke zitkussens van minimaal 6 cm dik en de maximale dikte hangt af van uw gewenste zithoogte inclusief kussen. De gewenste zitdiepte hangt af van de dikte van het rugkussen. Het is verstandig om voor een comfortabele zithouding een minimale zitdiepte over te houden van 40 cm.

De juiste stof voor all weather kussens

De stof hangt helemaal af van wat u zelf mooi vind, maar als wij zouden mogen kiezen dan raden wij de Sunproof Southend stof aan. Aangezien dit een prachtige gemêleerde stof is met hele mooie trendy kleuren. We hebben in 2020 weer een aantal hele mooie hippe kleuren toegevoegd.

De meest voordeligste keuze is de Sunproof Cartenza stof waar ook de meeste kleuren van beschikbaar zijn. Deze kunt u ook combineren met de gestreepte stof of met een motief. Zo kiezen veel mensen voor een zitkussen met effen kleur en combineren deze met een rugkussen met een stripe stof waar de effen kleur in terug komt.

kussens schoonmaken
Scroll naar top