kussens op maat

Sierkussens op maat 

Stel in een paar stappen uw eigen sierkussens samen. Ontdek de opties en laat u verrassen.

Ontwerp je eigen luxe sierkussens

Het mag ondertussen bekend zijn; bij ons vind je niet de standaard kussens maar kun je precies dat klussen nemen dat je al zo lang in gedachten had.

Je ontwerpt namelijk helemaal zelf jouw kussens als je kiest voor ons. En dus is niets nog onmogelijk. De vorm en de kleur? Die bepaal je zelf, zoals dat ook geldt voor de kleur het design en de vulling. Het geldt voor zowel de zit- en rugkussens, de loungekussens maar dus ook voor de sierkussens. Wellicht is de vulling dan iets minder interessant, een sierkussen met vulling kan echter ook praktisch zijn.

 

sierkussens

Grote sierkussens buiten

Het is goed te weten dat je bij ons zowel stoffen voor binnen als voor
buiten kunt kopen. Er is voor elke toepassing wel een geschikte stof te
vinden. De meeste stoffen kunnen we prima gebruiken om speciaal voor jou
een kussen op maat te maken. Je kunt van alles kiezen; van effen in
onderhoudsvriendelijke kleuren tot een gemeleerde stof in verschillende
designs en in alle denkbare kleuren.

Aangezien wij de sierkussens zelf in Nederland maken, bent u verzekerd van  uitstekende kwaliteit sierkussens. De tuinkussens worden vervaardigd van duurzame stoffen en hoogwaardig  schuimrubber.

Worden uw kussens vies, dan kunt u eenvoudig uw kussens onderhouden en schoonmaken. Al onze kussens kunt u eenvoudig wassen, aangezien standaard een goede rits heeft. Wilt u meer weten hoe eenvoudig het is om de kussens schoon te maken, bekijk dan het stappenplan kussens schoonmaken.

Ontwerp jouw sierkussens

Naast een standaard sierkussen wil Kussen op Maat .nl sierkussens op maat aanbieden die u zelf kunt samenstellen. Online kunt u de prijs berekenen van de kussens op maat en u betaalt veilig en snel online.

De door uw zelf ontworpen kussens zullen perfect in en bij je loungeset passen, aangezien ze aan uw wensen voldoen! U hebt keuze uit diverse all-weather stoffen, die leverbaar zijn in vele kleuren en trendy designs.

Heeft u iets bijzonders dat u niet in onze kussen ontwerper kunt maken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor maatwerk kussens.

tuinkussens
Advies voor de beste sierkussens voor buiten
sierkussens
Kies het beste kussen type

Voor loungebanken en hoekbanken dieper dan 60 cm raden wij onze klanten meestal aan om strakke zitkussens te nemen met dikke rug plofkussens.

Hierdoor hebt u een comfortabele zithouding. Voor eetbanken en tuinbankjes raden wij strakke zitkussens van minimaal 6 cm dik en de maximale dikte hangt af van uw gewenste zithoogte inclusief kussen. De gewenste zitdiepte hangt af van de dikte van het rugkussen. Het is verstandig om voor een comfortabele zithouding een minimale zitdiepte over te houden van 40 cm.

De juiste stof voor all weather kussens

De stof hangt helemaal af van wat u zelf mooi vind, maar als wij zouden mogen
kiezen dan raden wij de Sunproof Southend stof aan. Aangezien dit een prachtige gemêleerde stof is met hele mooie trendy kleuren. We hebben in 2021 weer een
aantal hele mooie hippe kleuren toegevoegd.

De  voordeligste keuze is de Sunproof Cartenza stof waar ook de meeste kleuren van beschikbaar zijn. Deze kunt u ook combineren met de gestreepte stof of met een motief. Zo kiezen veel mensen voor een zitkussen met effen kleur en combineren deze met een rugkussen met een stripe stof waar de effen kleur in terug komt.

buitenkussens
stoffen brochure

Gratis stofstalen voor stofkleur

Vind je het lastig om keuzes te maken voor de stof? Ook dan helpen we je een handje door je de mogelijkheid te bieden om vijf gratis stofstalen aan te vragen. Je ziet dan de stof bij daglicht en ziet meteen hoe de stof matcht bij jouw interieur.

Een ander aspect dat ook bij sierkussens een rol speelt is de afwerking. Een deel van de uitstraling van jouw sierkussen wordt door de afwerking bepaald. Zo is het de vraag of je kiest voor kussens met een zijnaad of kussens met een tussenstuk. Stalen aanvragen.

Scroll naar boven