Een uniek kussen kopen, speciaal voor jou!

Stel zelf in een aantal eenvoudige stappen je kussens op maat samen. Voor zowel binnen als buiten geschikt. Kies het kussen model, bepaal de maat en kies het schuim en de stof. Keuze uit ruim 150 stoffen en kleuren! Vele opties en eenvoudig online een kussen kopen en altijd de scherpste prijzen.

Hoe kan ik een maatwerk kussen kopen?

Het is erg eenvoudig om snel kussens op maat zelf samen te stellen en online te bestellen.
In vier simpele stappen kunt u zelf je eigen kussens op maat ontwerpen.
Bekijk hieronder welke stappen u kan doorlopen.

kussen kopen

Kies kussen soort:

Je kunt diverse kussens bestellen. De meeste kiezen voor strakke zitkussens en plof rugkussens. Maar je kan ook voor strakke zit en rugkussens kiezen in verschillende diktes. Het is ook mogelijk om de kussens in verstek te maken of er een schuine kant aan te zetten, zodat ze mooi aansluiten in de hoek. Ook hebben we ronde kussens en rol  kussens. Bekijk de verschillende kussens

Kies de afmeting:

Het is raadzaam kussens te nemen met een minimale dikte van 6 cm dik. Strakke kussens kunt u beter boven de 220 cm gehalveerd worden en plofkussens boven de 120 cm. Zo blijven de kussens lang mooi en is de kans op lelijke plooien veel minder! Heeft u hulp nodig ? Bekijk dan de pagina hulp bij kussens op meten >

Bepaal het type vulling:

Je hebt de mogelijkheid om uit drie opties te kiezen: Goed, Beter en Best.

(GOED) Polysterschuim SG30 is erg comfortabel en voor zowel binnen als buiten prima geschikt vanaf 8 cm dik. Voor zowel de zitkussens als rugkussens raden wij SG30 aan, aangezien dit schuimsoort vormvast en stevig is .

(BETER) SG 35 word vaak gebruikt bij dunnere kussens. Aangezien deze iets teviger is als SG30. of Koudschuim HR35 te nemen. Voor normaal gebruik word SG30 aangeraden en voor veel en langdurig gebruik HR35.

Bekijk de diverse kussen vullingen >

Kies de stof en kleur:

Op het gebied van stoffen is er enorm veel mogelijk, aangezien de stoffen voor binnen als buiten te gebruiken zijn. De beste stof momenteel is Sunproof, want deze stof heeft de beste prijs / kwaliteit verhouding. Ook is deze stof in vele kleuren en designs leverbaar.  Naast onze standaard stoffen collectie kunnen we ook kussens maken van andere merken, zoals Sunbrella en Swela. Alleen houd er rekening mee dat deze stof een stuk duurder is en de kwaliteit is verwijl even goed. Ook kun je ons zelf stof aanleveren of opsturen per post.
Bekijk de vele stoffen en kleuren >

Kussens bestellen:

Heeft u de gewenste kussens in het winkelmandje geplaatst, dan kunt u bekijken of heel uw bestelling klopt. Heeft u dit gedaan dan kunt u eenvoudig uw gegevens invullen en aangeven of u de kussens op maat op wil halen of gratis thuis wil laten bezorgen. U geeft daarna aan hoe u wenst te betalen. Mocht u bv. extra knopjes of een bies willen dan kunt u dit aangeven bij opmerkingen.

Mocht u na deze uitleg nog vragen hebben dan kan u altijd contact met ons opnemen.

Scroll naar top