kussens op maat

Hoe kies ik een stof voor mijn kussens?

Onze stoffen zijn zowel voor binnen als buiten te gebruiken! Voor elke toepassing zit er een geschikte stof tussen waar wij kussens op maat mee kunnen produceren. Allereerst is het van belang om te bepalen wat je mooi vind. Wil je het liefst een effen stof in een mooie onderhoudsvriendelijke kleur of toch liever een mooie gemêleerde stof zoals de Sunproof Southend stof in vele designs en kleuren leverbaar. Bekijk onze ruime collectie en kies de stof die bij u past.

Stoffen voor kussens kopen of vergelijken?

Hieronder kun je de vele stoffen bekijken die wij aanbieden. De stoffen zijn per strekkende meter los te bestellen als je zelf kussens op maat wilt maken. De Sunproof stoffen worden op een rol van 50 meter aangeleverd. Naast kussens kunnen we er ook schaduwdoeken, plaids, tafelkleden, parasols en andere maatwerk producten van maken.

Overzicht van alle stoffen en kunstleder

Wil je graag weten welke stoffen aanraden voor het maken van kussens op maat? Lees dan de informatie bij elke stof. De specificaties kunt u boven bij elk stof lezen.

Sunproof Cartenza Uni

Onze meest gekozen stof word veel gekozen voor tuinkussens, maar ook voor binnen kussens te gebruiken. Het is een stevige en stugge stof, die fijn geweven is. Sunproof Cartenza heeft ruim 40 kleuren.

Sunproof Southend

Deze prachtige gemêleerde stof is onze favoriet! Waarom? Deze stof heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en hebben we op voorraad in vele trendy kleuren en is voor zowel binnen als buiten te gebruiken. 

Sunproof Copacobanna

Deze stoere gemêleerde stof heeft een robuuste uitstraling. Deze stof is in 10 kleuren leverbaar en is eenvoudig schoon te maken. Uitermate geschikte stof voor buiten, maar ook voor binnen erg populair.

New Koblenz / Berlin

De Berlin is een effen stof en glad geweven, maar toch een beetje gemêleerd. Daarbij kan je de gestreepte stof New Koblenz mooi combineren in de zelfde kleur streep.

Sunproof Cartenze Stripes

De Sunproof Cartenza stripes hebben de zelfde eigenschappen als de Cartenza uni. Erg leuk en veel gekozen voor rugkussens. Ook populair voor ligbed en bootkussens.

Kunstleer Flame

Kunstleer Flame is leverbaar in 18 diverse kleuren. Het kunstleer is eenvoudig schoon te maken en is waterafstotend. Wel verkleurt kunstleer Flame sneller in de zon.

Eigen stof aanleveren

Heeft u zelf een mooie stof gevonden, dan kunt u ook uw stof aanleveren waar wij kussens van kunnen maken.

Stoffen 6
stofstaal

Gratis stalen aanvragen

Het is verstandig om voor dat u kussens gaat bestellen stofstalen aan te vragen. Dan kunt u de stof goed in het daglicht zien en de juiste keuze maken. Bij ons bieden wij de mogelijkheid aan om vijf gratis stofstalen te bestellen. Dit is binnen een minuut gedaan en binnen enkele dagen ontvangt u de stofstalen per post.

Kussens samenstellen

Heeft u een keuze kunnen maken en weet u welke stof u wilt. Bestel dan makkelijk en snel uw kussens op maat.

Scroll naar boven