Kussens op maat met één jaar garantie!

Allen kussens worden geselecteerd op duurzaam materiaalgebruik, garantiebepalingen en klantgerichte service. Dit is belangrijk om de hoge levensduur van onze producten te garanderen en onze klanten ontspannen te laten genieten van hun aankoop zonder zich over de kwaliteit te hoeven bekommeren.

Kussens van hoge kwaliteit

De meeste producten in onze collectie worden door de complexiteit met de hand vervaardigd, meerdere keren in de productie gecheckt en zeer waar nodig degelijk verpakt voor de verzending. Desondanks kunnen er natuurlijk beschadigingen of gebreken voorkomen. Belangrijk is dan dat het probleem zo snel en betrouwbaar mogelijk wordt opgelost. Een goede relatie met onze leveranciers is voor ons een pré en resulteert is een snelle en acurate serviceafhandeling. Mocht u binnen 1 jaar aanspraak moeten maken op de garantievoorwaarden dan kunt u ons klachtenformulier invullen.

Voeg een aantal afbeeldingen toe

Voor een snelle afhandeling vragen wij u een aantal duidelijk afbeeldingen toe te voegen. Er wordt snel gezocht naar een oplossing Indien het garantiewerk betreft zal het product bij u op locatie hersteld worden indien mogelijk, of opgehaald worden en na controle zal worden overgegaan tot reparatie of vervanging. Onredelijk gebruik Schade als gevolg van onredelijk gebruik of gebruik voor commerciële doeleinden vallen niet onder de garantie.

De Retourkosten

De retour en bezorgkosten vallen in het eerste jaar na aankoop volledig onder de garantie. Heeft u vragen of suggesties dan kunt u met ons:

Scroll naar top