kussens op maat

Palletkussens op maat 

Stel in een paar stappen uw eigen palletkussens samen.

Ontdek de opties en laat u verrassen.

Loungeset met pallet kussens

Steeds meer mensen ontdekken de veelzijdigheid van pallets en realiseren zich dat je met pallets prachtige loungebanken kunt maken. Ja inderdaad, dat kun je prima zelf. Met alleen een loungeset van pallets ben je er niet.

Daar horen wel de beste pallet kussens bij. En die kun je bij ons zelf ontwikkelen en precies zo laten maken zoals jij dat in je hoofd hebt. Want alleen met de beste kussens en precies die kussens die jij zo heerlijk vindt, ondervind je het maximale comfort dat een loungeset je kan bieden.

Kussensopmaat.nl is dé specialist op het gebied van palletkussens. Met onze pallet kussens kunt u heerlijk loungen op je zelfgemaakte loungeset van pallets.

palletkussens
Palletkussens 1

Wat is precies een pallet?

Wat een pallet precies is? Pallet is een Engels woord waarmee een laadbord bedoeld wordt. Doorgaans is een pallet van hout, al worden ze ook wel van  kunststof gemaakt. Ook is nog een onderscheid te maken tussen een blok- en een balkpallet. De afmetingen dan. Gemiddeld genomen is een pallet 800 bij 1200 bij 144 millimeter, 80 bij 120 centimeter dus. Een pallet weegt tussen de 20 en de 25 kilogram en heeft een gemiddelde draaglast van 1500 kilogram. Ondertussen wordt de pallet dus veel breder ingezet en is het veel meer dan alleen een hulpmiddel om producten mee te vervoeren.

Het is een geliefd materiaal geworden om meubels van te maken en zeker in de tuinen vind je steeds vaker tuinsets die gemaakt zijn van pallets. Dat heeft te maken met de prijs. Voor relatief weinig geld kun je prima zelf een loungeset van pallets maken. Bovendien is het gemakkelijk werken met pallets en kun je er tegenwoordig prima kussens op plaatsen, volledig in lijn met het ontwerp van de set die je gemaakt hebt.

Loungeset met pallet kussens

Een pallet loungeset is in ons land aan een indrukwekkende opmars bezig, want door zelf een loungeset van pallets te maken kun je behoorlijk wat geld besparen. Gemiddeld genomen kost één pallet rond de tien euro. Met één pallet heb je de rugleuning al. Voor de zitting heb je twee pallets nodig. Dat én later de perfecte kussens is nog altijd voordeliger dan een loungeset aanschaffen. Veel goedkoper zelfs. Je kunt dus prima zelf een loungeset van pallets maken.

Het mooie is dat je bij ons ook de kussens op de loungebank helemaal zelf kunt ontwerpen en samenstellen. Een pallet kussen dus met precies de juiste vorm, exact de juiste vulling en in precies die kleuren die jij mooi vindt. Je berekent ook meteen zelf online de prijs en weet dus steeds precies waar je aan toe bent.

Palletkussens 2
tuinkussens

Pallet kussens van hoge kwaliteit

Aangezien wij de loungeset kussens zelf in Nederland maken, bent u verzekerd van de uitstekende kwaliteit kussens. De palletkussens worden vervaardigd van duurzame stoffen en hoogwaardig  schuimrubber.

Worden uw kussens vies, dan kunt u eenvoudig uw kussens onderhouden en schoonmaken. Al onze kussens kunt u eenvoudig wassen, aangezien standaard een goede rits heeft. Wilt u meer weten hoe eenvoudig het is om de kussens schoon te maken, bekijk dan het stappenplan kussens schoonmaken.

Onze stoffen zijn goed beschermd tegen weersinvloeden. Daarnaast kunnen de kussens ook tegen zeewater, olie, frisdrank en veel meer!

Ontwerp zelf jouw tuinbank kussens

Naast een standaard tuinkussen wil Kussen op Maat .nl tuinkussens op maat aanbieden die u zelf kunt samenstellen. Online kunt u de prijs berekenen van de kussens op maat en u betaalt veilig en snel online.

De door uw zelf ontworpen kussens zullen perfect in en bij je loungeset passen, aangezien ze aan uw wensen voldoen! U hebt keuze uit diverse all-weather stoffen, die leverbaar zijn in verschillende kleuren en trendy designs.

Heeft u iets bijzonders dat u niet in onze kussen ontwerper kunt maken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor maatwerk kussens.

tuinkussens
Scroll naar boven