kussens op maat

Caravan kussens op maat 

Stel eenvoudig uw eigen maatwerk kussens samen. Ontdek de opties en laat u verrassen.

Caravan kussens op maat

Zijn de kussens of het matras van je caravan of camper versleten of aan vervanging toe? Bij kussensopmaat.nl kan je op een snelle en nette manier nieuwe kussens op maat samenstellen voor je camper of caravan. De stoffen en vulling hebben verschillende toepassingsmogelijkheden en zijn geschikt voor in een caravan of camper. Met onze collectie vulling en stoffen geef je gemakkelijk je caravan een nieuwe frisse uitstraling.

Caravankussens met afwijkende maten en vormen?

Heb je de juiste maten? Wij kunnen je kussens op maat maken en afstemmen op jouw wensen.
Wij hebben speciale snijmachines en kunnen het schuimrubber desgewenst precies op maat snijden.
Door onze jarenlange ervaring is het ook mogelijk, om het schuimrubber in moeilijke of afwijkende vormen door ons op maat te laten snijden.

Stof voor caravankussens

De kussens van je caravan moeten natuurlijk goed tegen verschillende temperaturen kunnen maar daarnaast ook tegen vocht. Bijvoorbeeld wanneer iemand met zijn natte zwembroek in de caravan plaatsneemt. Wij bieden verschillende stoffen aan voor zowel binnen als buiten gebruik. Met de juiste stof gaan je nieuwe kussen weer jarenlang mee.

Het samenstellen van caravankussens is erg eenvoudig. Je begint met het kiezen van het type kussen. Vervolgens kies je een stof, kleur en afwerking. In de laatste stap kies je een vulling en voer je de afmetingen in. De prijs wordt direct berekend zodra alle gegevens zijn ingevuld.

Scroll naar boven