Tuinkussens op maat 

Stel in 5 stappen uw eigen maatwerk tuinkussens samen. Ontdek de opties en laat u verrassen.

Tuinbank kussens samenstellen

De beste tuinkussens op maat bestelt u eenvoudig en snel bij kussens op maat.nl. In onze eigen kussen atelier maken wij al meer dan tien jaar diverse soorten outdoor kussens. U kunt denken aan tuinstoelkussens, zitkussens, rug kussens, plof kussens voor loungeset zoals tuinbank kussens, tuinmeubel kussens of ligbed kussens. De mogelijkheden zijn zeer enorm.

Als u comfortabel wilt zitten op een loungebank dan kunt u niet zonder kwaliteit buitenkussens. Dit geeft niet alleen comfort maar geeft ook meer kleur aan uw tuin. Bij Kussens op maat zit je goed!

sierkussens

 Tuinkussens op maat laten maken

Aangezien wij de tuin kussens zelf in Nederland maken, bent u verzekerd van de uitstekende kwaliteit kussens. De tuinkussens op maat worden vervaardigd van duurzame stoffen en hoogwaardig  schuimrubber en uitstekende ritsen.

Worden uw kussens vies, dan kunt u eenvoudig uw kussens onderhouden en schoonmaken. Al onze kussens kunt u eenvoudig wassen, aangezien standaard een goede rits in gemaakt wordt.

Wilt u meer weten hoe eenvoudig het is om de kussens schoon te maken, bekijk dan het stappenplan kussens schoonmaken. Onze stoffen zijn goed beschermd tegen weersinvloeden. Daarnaast kunnen de kussens ook tegen zeewater, olie, frisdrank en veel meer!

Ontwerp zelf jouw tuinbank kussens

Naast een standaard tuinkussen wil Kussen op Maat .nl kussens op maat aanbieden die u zelf kunt samenstellen. Online kunt u de prijs berekenen van de kussens op maat en u betaalt veilig en snel online.

De door uw zelf ontworpen kussens zullen perfect in en bij je loungeset passen, aangezien ze aan uw wensen voldoen! U hebt keuze uit diverse all-weather stoffen, die leverbaar zijn in verschillende kleuren en trendy designs.

Heeft u iets bijzonders dat u niet in onze kussen ontwerper kunt maken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor maatwerk kussens.

tuinkussens
Advies voor de beste outdoor kussens:
Tuinkussens 1
Kies uit de beste kussens soorten

Voor loungebanken en hoekbanken dieper dan 60 cm raden wij onze klanten meestal aan om strakke zitkussens te nemen met dikke rug plofkussens. Hierdoor hebt u een comfortabele zithouding. Voor eetbanken en tuinbankjes raden wij strakke zitkussens van minimaal 6 cm dik en de maximale dikte hangt af van uw gewenste zithoogte inclusief kussen. De gewenste zitdiepte hangt af van de dikte van het rugkussen. Het is verstandig om voor een comfortabele zithouding een minimale zitdiepte over te houden van 40 cm.

De juiste stof voor all weather kussens

De stof hangt helemaal af van wat u zelf mooi vind, maar als wij zouden mogen kiezen dan raden wij de Sunproof Southend stof aan. Aangezien dit een prachtige gemêleerde stof is met hele mooie trendy kleuren. We hebben in 2020 weer een aantal hele mooie hippe kleuren toegevoegd. De meest voordeligste keuze is de Sunproof Cartenza stof waar ook de meeste kleuren van beschikbaar zijn. Deze kunt u ook combineren met de gestreepte stof of met een motief. Zo kiezen veel mensen voor een zitkussen met effen kleur en combineren deze met een rugkussen met een stripe stof waar de kleur in terug komt.

 
 

 

 

kussens schoonmaken
Tuinkussens 2
Beste kussen vulling voor buiten

De kussen vulling bepaalt het comfort van het kussen, daarom bieden wij verschillende mogelijkheden aan voor strakke kussens en plofkussens. Voor strakke kussens kunt u kiezen uit: Prima, Stevig en Ultiem comfort.

Voor plofkussens hebben we ook verschillende oplossingen. Wilt u meer informatie bekijk: kussenvulling.

Bent u op zoek naar een goede vulling voor tuinkussens? Bij kussens op maat kun je ook los vulling bestellen. Klik op de gewenste vulling en bestel eenvoudig online.

Als je zelf kussens wilt maken dan kun je bij ons vulling, stof en fournituren kopen zoals een rits of klittenband.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Wilt u ook een tuinbank met kussens?

Scroll naar top