kussens op maat

Matras kussens op maat 

Stel in een paar stappen uw eigen matras kussens samen. Ontdek de opties en laat u verrassen.

#1 in Matraskussen voor buiten

Kussensopmaat.nl is dé specialist op het gebied van matras kussens. Met onze maatwerk kussens kunt u heerlijk loungen op je zelfgemaakte loungebank.

Aangezien wij uw matraskussen zelf in Nederland maken, bent u verzekerd van de uitstekende kwaliteit. De maatwerk matrassen worden vervaardigd van duurzame stoffen en hoogwaardig  schuimrubber.

matraskussen

 Grote kussens van hoge kwaliteit

Worden uw kussens vies, dan kunt u eenvoudig uw kussens onderhouden en schoonmaken. Al onze kussens kunt u eenvoudig wassen, aangezien standaard een goede rits heeft. Wilt u meer weten hoe eenvoudig het is om de kussens schoon te maken, bekijk dan het stappenplan kussens schoonmaken.

Onze stoffen zijn goed beschermd tegen weersinvloeden. Daarnaast kunnen de kussens ook tegen zeewater, olie, frisdrank en veel meer!

Ontwerp matraskussen op maat.

Naast een standaard matraskussen wil Kussen op Maat .nl tuinkussens op maat aanbieden die u zelf kunt samenstellen. Online kunt u de prijs berekenen van de kussens op maat en u betaalt veilig en snel online.

De door uw zelf ontworpen kussens zullen perfect in en bij je loungeset passen, aangezien ze aan uw wensen voldoen! U hebt keuze uit diverse all-weather stoffen, die leverbaar zijn in verschillende kleuren en trendy designs.

Heeft u iets bijzonders dat u niet in onze kussen ontwerper kunt maken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor maatwerk kussens.

loungekussens
Advies voor de beste outdoor kussens
Matraskussen 1
Kies het beste kussen type

Voor loungebanken en hoekbanken dieper dan 60 cm raden wij onze klanten meestal aan om strakke zitkussens te nemen met dikke rug plofkussens. Hierdoor hebt u een comfortabele zithouding.

Voor eetbanken en tuinbankjes raden wij strakke zitkussens van minimaal 6 cm dik en de maximale dikte hangt af van uw gewenste zithoogte inclusief kussen. De gewenste zitdiepte hangt af van de dikte van het rugkussen. Het is verstandig om voor een comfortabele zithouding een minimale zitdiepte over te houden van 40 cm.

De juiste stof voor all weather kussens

De stof hangt helemaal af van wat u zelf mooi vind, maar als wij zouden mogen kiezen dan raden wij de Sunproof Southend stof aan. Aangezien dit een prachtige gemêleerde stof is met hele mooie trendy kleuren. We hebben in 2020 weer een aantal hele mooie hippe kleuren toegevoegd. De meest voordeligste keuze is de Sunproof Cartenza stof waar ook de meeste kleuren van beschikbaar zijn. Deze kunt u ook combineren met de gestreepte stof of met een motief. Zo kiezen veel mensen voor een zitkussen met effen kleur en combineren deze met een rugkussen met een stripe stof waar de effen kleur in terug komt.

buitenkussens
Matraskussen 2
Matraskussen 3
kussenvulling
Beste kussen vulling voor buiten

De kussen vulling bepaalt het comfort van het kussen, daarom bieden wij verschillende mogelijkheden aan voor strakke kussens en plofkussens. Voor strakke kussens kunt u kiezen uit:

PRIMA | Is een goede vulling gemaakt van een polyester schuim dat comfortabel en vormvast is. Deze keuze word vaak gekozen als u de kussens niet al te intersief gebruikt. Voor ”PRIMA” gebruiken wij SG 30, dit getal geeft de stevigheid van het schuim aan.

STEVIG | Is circa 10%  gemaakt van polyester schuim SG35, wat iets stevigere is dan SG30. Hierdoor worden voor dunne zit en rugkussens vaak aanbevolen om voor SG35 te kiezen, aangezien u dan een stevigere vulling nodig heeft.

ULTIEM | Hoogwaardig koudschuim HR 40 is veerkrachtiger en gaat langer mee in vergelijking met polyether schuim. Wel is koudschuim een stuk zwaarder als polyether, wat het opbergen van kussens wat zwaarder maakt. Word veel gebruikt voor matrassen en zitkussens waar langdurig op gelegen of gezeten word  Aanbevolen voor continue gebruik.

Wilt u meer informatie  bekijk dan de pagina kussenvulling.

Scroll naar boven