kussens op maat

Jouw eigen kussen bedrukken met logo of foto?

In onze online kussen module kun je eenvoudig je eigen kussens op maat samenstellen. Daarnaast heb je tal van voorbeelden die je niet in de module kan berekenen, daarom kan je hier een offerte aanvragen voor als je kussens wilt bedrukken met een gewenste logo of foto. Bekijk de vele mogelijkheden of neem contact met ons op.

Opties voor kussen bedrukken:

Een bedrukking op een kussen van uw bedrijfsnaam of logo is een prachtig stukje reclame. Zoals u in onze portfolio kunt zien hebben wij een behoorlijke staat van dienst in het bedrukken van artikelen voor bedrijven. Een bedrukking van een kussen is mogelijk op het artikel zelf, maar ook op een label (tweezijdige bedrukking) dat vervolgens in het kussen of de zitzak ingenaaid wordt.

Prijzen van eigen kussens bedrukken

De prijs voor dergelijke bedrukkingen wordt berekend aan de hand van het formaat, het aantal kleuren en het aantal bedrukkingen. Ook is het belangrijk om aan te geven welke stof u het kussen wilt bedrukken. Als u ons de bedrukking digitaal aanlevert kunnen we altijd een offerte maken.

Op een aantal stoffen is een sublimatiedruk mogelijk; de stof wordt dan in zijn geheel bedrukt in full colour. Tenslotte is het borduren van uw bedrijfsnaam of logo een optie. Een geborduurd label bijvoorbeeld geeft een chique uitstraling.

Kussen bedrukken 1
kussen bedrukken

Maatwerk formulier aanvragen

Om de offerte op te stellen, vragen wij u om het formulier in te vullen.

Voeg hier jouw logo en of een voorbeeld van het kussen toe:
Scroll naar boven