kussens op maat

Horeca kussens kopen?

Stel in 5 stappen uw eigen horeca kussens samen. Ontdek de opties en laat u verrassen.

Horeca kussens op maat

Het succes van een horeca onderneming staat of valt met de beleving van uw gasten. Een beleving die positief versterkt wordt door comfortabele kussens op uw terras en horeca interieur. Met de horeca kussens van kussensopmaat.nl bent u verzekerd van hoge kwaliteit kussens die passen bij uw huisstijl en het comfort van uw gasten verhogen.

Horeca kussens 1

Maatwerk voor uw onderneming

Elk interieur en terras is anders, daarom maken wij de kussens voor uw onderneming volledig op maat. Om te beginnen komen wij bij u langs voor het opmeten van de stoelen en banken waar de kussens moeten komen. Zo zorgen wij ervoor dat het eindresultaat perfect past. Na het meten kunnen wij u adviseren over de juiste stoffen, vorm, afwerking, kleur en de perfecte vulling. 

Wilt u een terras in de kleuren van uw huisstijl met bedrukking, of misschien iets compleet afwijkend om extra op te vallen? Bij kussensopmaat.nl bent u altijd aan het juiste adres.Maatwerk

Meer dan 150 kwaliteitsstoffen

Voor het op maat laten maken van horeca kussens kunt u bij ons kiezen uit meer dan 150 kwaliteits-stoffen. Dit betekent niet alleen dat u een duurzame investering doet, de kussens gaan jarenlang mee, maar ook kiest u voor eenvoudig onderhoud. 

De stoffen zijn water- en vuilafstotend waardoor de kussens gemakkelijk schoon te maken zijn. Dit scheelt niet alleen tijd en geld, maar draagt ook bij aan de goede uitstraling van uw onderneming.

Horeca kussens 2
Horeca kussens 3
Kussens in uw stijl

Zoals beschreven kunt u bij kussensopmaat.nl kiezen uit meer dan 150 verschillende stoffen. Hiermee heeft u altijd kussens die opvallen, passen bij uw huisstijl, of bij de omgeving. Toch is het niet alleen de kleur en de stof die voor de juiste uitstraling zorgt, maar ook de afwerking draagt bij aan de juiste uitstraling van uw terras of horeca inrichting. Doormiddel van uw wensen kunnen wij een schets maken en indien gewenst een 3D ontwerp maken, zodat u ervaart wat het resultaat gaat worden. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Kussens op maat of project stoffering 

Wij leveren top kwaliteit kussens voor lage prijzen! Afgelopen tien jaar hebben wij al vele strandtenten, restaurants, hotels en cafe’s mogen inrichten met kussens op maat. Van eenvoudige sierkussens tot complete terras inrichting met bijpassende kussens op maat.

Vraag een vrijblijvende offerte aan, zodat we u overtuigen van het grote verschil. Mocht u naast kussens op maat ook andere wensen hebben omtrent inrichting, meubels en decoratie dan kunnen wij u hier ook in adviseren. Wij beschikken over een groot netwerk waar we al jaren lang mee samenwerken.

Horeca kussens 4

Bestel advies horeca kussens

Waar gaat u de kussens gebruiken?

Wilt u nieuwe kussens voor uw terras of bent u op zoek naar iemand die ook binnen alles opnieuw kan herstofferen? In beide gevalen bent u bij kussensopmaat.nl aan het juiste adres, want daar zit u goed! Wij helpen en adviseren u door de vele mogelijkheden. Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking of vraag een maatwerk offerte aan.

Op welk meubelstuk komen de kussens?

Moeten de tuinmeubels bekleed worden met nieuwe kussens? Dan is het van belang om aan te geven om welk meubel(s) het gaat. Desgewenst stuur een link van het meubel of stuur een foto mee, zodat wij voor u voor ieder type meubels de beste adviezen kunnen.

Welke kleur past bij uw huisstijl?

De stof en de kleur is vaak een belangrijke beslissing aangaande de uitstraling van uw zaak. Laat u daarom goed adviseren door ons. Allereerst kunt u alvast een aantal stofstalen aanvragen. De eerste vijf stalen sturen wij zelfs gratis en vrijblijvend naar u op. Ook kunnen wij een map met onze volledige stoffen collectie per post versturen, zodat u de kleuren en de stoffen in goed daglicht kan bezichtigen. Vervolgens kunnen wij u telefonisch adviseren over de overige mogelijkheden.

Kies de beste vulling en afwerking

Voor de horeca adviseren wij onze beste kwaliteit vulling. Koudschuim is het beste voor intensief gebruik, dus voor de horeca kussens is dit dus erg aanbevolen. Hierdoor kunnen uw gasten comfortabel genieten en de kussens blijven lang goed, aangezien dit schuimsoort erg duurzaam is. Voor de kussen afwerking hebben wij verschillende mogelijkheden. 

Personaliseer uw kussens met uw bedrijfslogo

Regelmatig maken wij voor verschillende horeca zaken bedrijfslogo’s of afbeeldingen op kussens. Dit kan geborduurd of bedrukt worden, andere mogelijkheden op aanvraag.
Scroll naar boven