kussens op maat

Kussens met één jaar garantie!

Allen kussens worden geselecteerd op duurzaam materiaalgebruik, garantiebepalingen en klantgerichte service.
Dit is belangrijk om de hoge levensduur van onze producten te garanderen, zodat jullie onbezorgd kunnen genieten.

Kussens van hoge kwaliteit

Elk product in onze collectie word door de complexiteit met de hand vervaardigd, meerdere keren in de productie gecheckt en waar nodig degelijk verpakt voor de verzending. Desondanks kunnen er natuurlijk beschadigingen of gebreken voorkomen. Belangrijk is dan dat het probleem zo snel en betrouwbaar mogelijk wordt opgelost. Een goede relatie met onze leveranciers is voor ons een pré en resulteert is een snelle serviceafhandeling.

tuinkussens op maat

Repareren van uw kussens?

Voor een snelle afhandeling vragen wij u een aantal duidelijk afbeeldingen toe te voegen. Er wordt snel gezocht naar een oplossing Indien het garantiewerk betreft zal het product bij u op locatie hersteld worden indien mogelijk, of opgehaald worden en na controle zal worden overgegaan tot reparatie of vervanging. Onredelijk gebruik Schade als gevolg van onredelijk gebruik of gebruik voor commerciële doeleinden vallen niet onder de garantie.

Klachtenformulier kussens

De retour en bezorgkosten vallen in het eerste jaar na aankoop volledig onder de garantie.  Mocht u binnen 1 jaar aanspraak moeten maken op de garantievoorwaarden dan kunt u ons klachtenformulier invullen.

Scroll naar boven