kussens op maat

Buitenkussens op maat

Stel in 5 stappen jouw eigen buitenkussens op maat samen.
Ontdek de opties en laat je verrassen.

Buitenkussens zelf samenstellen

Het is al lang niet meer nodig om genoegen te nemen met buitenkussens in standaard uitvoering en in een van de standaard kleuren. Althans, als je kiest om een kussen bij ons te bestellen. Bij ons namelijk, maak jij een kussen op maat.

Je creëert precies dat kussen dat past bij jouw en dat precies die ondersteuning biedt die jij prettig vindt. Het is dus al lang niet meer nodig om precies hetzelfde buitenkussen te hebben dan de buren en de overburen.

Wat betreft de kleuren van de stof hoef jij je helemaal geen zorgen te maken. Dat maakt dat je simpelweg precies het buitenkussen kunt samenstellen zoals jij dat voor ogen hebt en wat voor jou de meest ideale situatie is. 

buitenkussens
Buitenkussens 1

Geniet buiten op heerlijke kussens

Het is tegenwoordig juist hip om aan vrijwel alles een eigen twist te geven.
We willen niet langer standaard, maar graag overal een eigen draai aan geven.

En dus ook aan buitenkussens. Kies je voor ons, dan pas jij het buitenkussen volledig aan jouw persoonlijke wensen aan. Zo krijg je als vanzelf comfortabele kussens met precies de juiste vulling. De kussens staan borg voor extra plezier en comfort gedurende de zomermaanden. De kussens die je bij ons koopt, zijn er voor de stoel en voor de complete en (zelfgemaakte) loungeset.

Er zijn vele type kussens. Zo kun je strakke zit en rug kussens bestellen, maar ook plofkussens en sierkussens zijn populair. Mocht je een hoekje uit het kussen willen hebben dan kan dat ook.

Comfortabel genieten

Buitenkussens bepalen simpelweg de mate van comfort en zijn ook verantwoordelijk voor de uitstraling. Zonder kussens is er van comfort amper sprake. De rol van het kussen mag dus nooit onderschat worden. Vandaar dat wij vinden dat je best wat extra aandacht mag besteden aan buitenkussens.

Waarom genoegen nemen met minder als je door bij ons te bestellen perfectie kunt krijgen? Wij hebben een uitgebreide collectie buiten stoffen. Bekijk de ruim 150 buiten stoffen of doe nu gratis stofstalen aanvragen.

stoffen kleuren
buitenkussens
Kussens makkelijk schoon houden.

Ook aan buitenkussens kun je eenvoudig een persoonlijke tint geven. We hebben veel stoffen beschikbaar en dat in een breed kleurenpalet. Daarbij hoef jij je om de kwaliteit nooit zorgen te maken. Kenmerk van onze buitenkussens is ook dat je ze heel gemakkelijk schoon kunt maken en dus ook houden.

Je wast ze steeds gemakkelijk vooral vanwege de standaard aanwezigheid van een rits. Een ander kenmerk is dat de buitenkussens uitstekende bescherming bieden tegen de verschillende weersinvloeden. Daarnaast zijn de kussens prima bestand tegen bijvoorbeeld zeewater, olie en ook frisdranken.

Kussens vulling voor buitengebruik

Belangrijk bij de aanschaf van buitenkussens is uiteraard niet alleen de vorm of de kleur. De vulling van de buitenkussens bepaalt voor het grootste deel de mate van comfort. Ook wat dat betreft kunnen wij je op de wensen bedienen. Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft de vulling. Zo bieden wij je de PRIMA optie. Dit is een vulling van polyetherschuim. Je ervaart comfort en het materiaal is vormvast. Deze vulling is met name perfect bij minder intensief gebruik.

Je kunt echter ook kiezen voor de vulling STEVIG, een vulling die voor 10 procent van polyester schuim van het type SG35 is. In vergelijking met de PRIMA is sprake van een iets stevigere vulling. Wil je een dunner zit- en rugkussen dan wordt vaak aangeraden gebruik te maken van SG35 vulling.

Buitenkussens 2
Buitenkussens 3
Ontwerp zelf je buitenkussens

Het mooie is dat je de buitenkussens helemaal zelf samen kunt stellen. Eigenlijk is dat logisch. Want dat wat jij comfortabel vindt, hoeft een ander nog niet te vinden uiteraard. De een wil liever een plofkussen, de ander wil een strak  kussen.

De buitenkussens bepalen de uitstraling van de loungeset. Omdat je liever niet standaard wilt zijn, is het goed om bij ons helemaal zelf je kussens samen te stellen. Je kiest dus de vulling die jij prettig vindt, hebt de keuze uit verschillende vormen en tegenwoordig kies je alle denkbare kleuren. Daarmee is het aanschaffen van buitenkussens maatwerk geworden.

Scroll naar boven